Vuoden 2022 vauhdikas aloitus – START-koulutus ja KICK-OFF

Lahden Nuorkauppakamari aloitti vuoden 2022 torstaina 27.1. Teamsin kautta START-koulutuksella. Miia Pesonen piti vauhdikkaan ja tiiviin koulutuksen uusille ja vanhoille jäsenille sekä paikallisille tutustujille sekä osallistujille kauempaankin. Osallistujia oli langan päässä runsaasti, kaukaisimmat jopa Rovaniemeltä asti.

Opimme, että Nuorkauppakamarin toiminnassa tavoitteena on yksilön kehittyminen paremmaksi (verkostot, oppiminen, hallitusvirat, projektit) ja uusien asioiden oppimista voi harjoittaa turvallisessa ympäristössä. Ei haittaa, jos mokaa ja iloitaan yhdessä onnistumisista! Uusista kokemuksista voi saada uutta virtaa ja jopa itselle uuden suunnan uralle. Kaikki osallistuminen Nuorkauppamarin tehtävissä opettaa itsensä johtamista ja se hyödyttää omaa kehittymistä joka tapauksessa. Win-win!

Ilta jatkui Kick-off tilaisuudella, jossa saatiin huikeita maistiaisia tulevalle vuodelle uusista tapahtumista ja projekteista. Keskustelua veti uusi puheenjohtaja PRES Laura Vepsäläinen.

Tapahtumista tulevalle vuodelle kertoi LOM Outi Kyllönen ja hyviä ideoita nousi esiin mitä jäsenet haluaisivat tehdä. Paljon ideoita odottaa vain toteutusta tälle vuodelle! Projekteja esitteli COM Elina Loukonen ja pari projektipäällikköäkin löytyi mahdollisesti heti kättelystä. Ideat sinkoilivat ja keskustelu oli vilkasta!

Koulutuksista kertoi IND Reeta Lyyra. Suunnitelmissa on impro-koulutusta, Kärki13 muun muassa. Seuraa tapahtumakalenteria kiinnostavien koulutusten tiimoilta! Reeta myös etsi itselleen tiimiläistä mukaan avuksi. Jos sinulle tulee mieleen koulutusta, jonka haluaisit pitää tai minkälaiseen koulutuksen haluaisit osallistua, ole yhteydessä Reetaan!

Kumppanuuksista vastaa tänä vuonna Mika Myllyntaus ja Mika etsii tiimiinsä mukaan vielä muutamaa innostunutta henkilöä. Jos haluat osallistua tiimiin, tulla kumppaniksi Lahden Nuorkauppakamarille tai tiedät kiinnostavan kumppanin, kysyy lisää Mikalta!

Kansainvälistä toimintaa vetää INT Camilla Uusitupa. Kuulimme suunnitelmia Oktoberfestista, englanninkielisestä koulutuksesta ja odotamme innolla, että päästään tapaamaan näissä kasvokkain.

Viestinnästä vastaa LIO Martina Henell tiiminsä kanssa. Pistä kanavat seurantaan niin pysyt ajan tasalla: Instagram, Facebook, LinkedIn, www-sivut ja muista tägätä #jcilahti kamarin tapahtumien Instagram postauksiin!

Miten mahtava kamarivuosi meitä odottaakaan!

You may also like...