Vuoden ensimmäinen koejäsen-kummi-keskiviikko startattu

Tammikuun 21. päivä startattiin koejäsen-kummi-keskiviikko! Linjoille oli saapunut mukavasti sekä koejäseniä, että kummeja. Oli mukavaa tavata porukalla.

Omia mietteitään illasta kokosivat kummi-Suvi ja koejäsen-Mika.

”Olen ollut vaihtelevasti mukana kummitoiminnassa vuodesta 2017 alkaen. Nyt hallitusvuoden jälkeen on taas aika aktivoitua ja saimmekin Kari Heinosen kanssa peräti kolme uutta koejäsentä kaitsettavaksi.

Laura Vepsäläisen järjestämässä koejäsen-kummikeskiviikossa pääsimme Teamsin kautta tutustumaan keskenämme, ja samalla tuli hyvää kertausta myös tällaiselle veteraanille. Mitään START-koulutusta ei tunnin tapahtuma sentään pitänyt sisällään, vaan muutaman oleellisen poiminnan mm. M-filesistä sekä tulevista tapahtumista. Parasta antia illassa oli kuitenkin saada tietää uusien ja vanhojenkin JiiCeiden kuulumiset, toivottavasti tulevissa tapahtumissa pääsee tutustumaan paremmin myös ihan kasvotusten!”

-Suvi Mononen 

”Koejäsen-kummi-keskiviikossa kävimme läpi kuulumisia ja millaista kamaritoiminta yleensä on. Puhuimme myös projekteista, joita tulee tämän kuluvan vuoden aikana olemaan. Alkujaan esittäydyimme, jonka seurauksena on aina mukavaa huomata miten erilaisista lähtökohdista ihmiset tulevat. Koejäsen-kummi-keskiviikko ei todellakaan ole mitenkään virallinen vaan se on yhteisten ajatusten ja kuulumisten vaihtamista. Ilmapiiri ei ole mitenkään painostava vaan hyvin rennon leppoinen.”

-Mika Myllyntaus

Kuten Mikan ja Suvi kirjoittikin, niin koejäsen-kummi-keskiviikon ideana on pitää tunnelma rentona ja tulla tutuiksi. Tapaamisissa käydään myös koejäseniä mietityttäviä asioita läpi, kuten ensimmäisellä kerralla M-Files:in käyttöä.

Seuraava KKK järjestetään maaliskuussa 24.3. klo: 18 – 19.00, paikka vahvistetaan myöhemmin. Pistähän kalenteriin jo ylös!

You may also like...