Vuoden Positiivisin Lahtelainen 2016 on Jan Latvala!

image1-1

Vuoden positiivisin lahtelainen Jan Latvala

Vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi vuonna 2016 on valittu keväällä jääkiekkouransa päättänyt Jan Latvala.

Latvala nousi suomalaisen jääkiekkoilun ikoniksi pelaamalla yli 1200 SM-liigan ottelua runkosarjassa. Hän on myös eniten Pelicansissa otteluita pelannut pelaaja yli 600 ottelulla. SM-liigan puolustajien kaikkien aikojen pistetilastossa Latvala on kolmantena.

Pitkän uransa aikana Latvala osoitti positiivista asennetta ja vastustajan kunnioittamista ansaitsemalla muun muassa Liigan herrasmiespelaajan Raimo Kilpiö -palkinnon kauden 2013–2014 päätteeksi.

Jääkiekkokaukalon ulkopuolella Latvala on myös tunnettu hyväntekeväisyydestä. Hän toimi vuonna 2014 Lahden Unicef-kaupunkivuotena lähettiläänä ja osallistui erilaisiin varainkeräystempauksiin.

Raati oli valinnassaan yksimielinen.

Vuoden positiivisin lahtelainen –palkinnon lisäksi jaetaan elämäntyöpalkinto. Elämäntyöpalkinnon saajaksi vuonna 2016 on valittu Helmi Mynttinen, joka on myynyt torilla piirakoita jo yli 50 vuoden ajan. Tänä kesänä 80 vuotta täyttänyt torimyyjä on tullut tutuksi herkullisten piirakoidensa lisäksi hersyvästä naurustaan. Mynttiselle on perustettu myös oma fanisivusto Facebookiin, missä on lähes 3000.

Onnittelut molemmille!

Oskari veti hienosti Vuoden positiivisin lahtelainen -projektin. Hyvä Oskari! Lue lisää Oskarin ajatuksista projektista vuoden viimeisestä Jäcenet-lehdestä.

 

image2

Kuvassa vasemmalta: Pasi Pasanen (LNKK:n puheenjohtaja), Jan Latvala, Oskari Lindeman (LNKK, projektipäällikkö)

Kuvat: Lassi Häkkinen /Lahden kaupunki

helmi

Helmi Mynttinen sai ansaitusti elämäntyö-palkinnon.

 

You may also like...