Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit 2024

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Lahden Nuorkauppakamarin kanssa, otathan yhteyttä tämän vuoden kumppanuusvastaavaan Outi Kyllöseen outi.kyllonen@jci.fi


Harjula-Mainos on Lahden alueen pitkäaikaisin ja monipuolisin ulkomainonnan ratkaisuiden tarjoaja. 
Mainosvälinevalikoimamme kuuluu Lahdessa omia perinteisiä mainosvälineitä, niin keskustassa kuin ympäri Lahteakin. Kauttamme on saatavilla mainospaikkoja LED -näyttöihin Lahdessa ja bussimainontaa ympäri Suomen.
Tutustu Harjula-Mainokseen myös Facebookissa ja Instagramissa.


YHTEISTYÖKUMPPANIMME HARJULA-MAINOKSEN JÄSENETU KAMARILAISILLE
Lahden Nuorkauppakamarin jäsenillä, heidän työnantajayrityksillään ja kamarin kumppaneilla on mahdollisuus varata pilarimainoskampanja kuukaudeksi etuhintaan 750€ + alv (norm. 1000€ + alv).
Tarjous sisältää mediavuokran, mainoksen painatuksen painovalmiista aineistosta
sekä mainoksen asennuksen ja poiston. Lisätietoja tästä.
Etu koskee uusia varauksia ja on voimassa 31.12.2024 asti.

Mistä saa Lahden parhaat kukat ja kauniit kukkasidonnat?
Kukkapiitä on helppo suositella kenelle tahansa laadukkaiden kukkien ja hyväntuulisen palvelun ystäville. Kaupungin laajin kukkavalikoima ja hymyllä viimeistelty ammattitaitoinen palvelu – Kukkapii pursuaa hyvää tekevää kukkaenergiaa arkeen ja juhlaan!
Kukista hurmaantuneet myyjämme palvelevat sinua perinteisellä kukkakauppapaikalla Lahdessa, osoitteessa Hämeenkatu 14 (ent. Pekosten Kukka).

Lahden Tiedepuisto on ainutlaatuinen tutkimuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan keskittymä sekä innovatiivisten teknologiayritysten kasvuympäristö.
Lahden Tiedepuisto tarjoaa yrityksille ainutlaatuiset työskentelyolosuhteet, monipuoliset palvelut ja uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Kattavat palvelut ja dynaaminen ilmapiiri sopivat kaiken kokoisille yrityksille kehitysvaiheesta riippumatta.

Pienikin yritys saa täydet palvelut ja luo itselleen vaikuttavaa imagoa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin kumppaneiden silmissä. Korkeakoulujen ja yli viidenkymmenen yrityksen muodostama yhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää yrityksen toimintaa esimerkiksi erilaisten yhteistyöprojektien avulla.

Lahden Tiedepuiston aktiivista arkea voitkin seurata Tiedepuisto podcastista, joka on kuunneltavissa muun muassa Spotifysta.

Meitä voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä Lahden Tiedepuisto nimellä!


Mikäli voisit kuvitella itsesi tai yrityksesi toimimassa Lahden Tiedepuistossa käy tsekkaamassa meidän vapaat toimitilat kotisivuiltamme: https://www.lahdentiedepuisto.fi/lahden-tiedepuiston-vapaat-toimitilat/


OP Häme on vahva paikallinen, alueensa elinvoimaa rakentava ja yhteistä menestymistä edistävä pankki. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluja laaja-alaisesti kaikkiin elämänvaiheisiin. Toimimme vastuullisesti yhteisömme hyväksi. Tervetuloa asioimaan kanssamme sinulle sopivalla tavalla!