Pä1vä johtajana

 

Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät jälleen vuonna 2022 Päivä Johtajana – projektin ympäri Suomea. Päivä Johtajana -projektia on järjestetty vuodesta 2013. Päivä Johtajana –projektin tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään, ja kokemuksen myötä tärkeitä verkostoja. Projektissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Projektissa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 15-20 -vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.

Projektin tavoitteena on:

  • Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
  • Innostaa nuoria yritteliäisyyteen
 
Lahden Nuorkauppakamarissa tapahtuman aika on 2.-11.11.2022. Päätökset mihin oppilaat sijoitetaan sekä ketkä tutustumispaikan saavat, ilmoitetaan oppilaille viimeistään viikolla 41-43. 
 
Hakuaika päättyy sunnuntaina 9.10.2022
 
Jätä hakemus ja hanki itsellesi huikea kokemus tutustuessasi johtajan työpäivään: https://tinyurl.com/paivajohtajanalahti

 

Johtaja, jos haluat tarjota nuorelle tutustumismahdollisuuden työhösi yhtenä päivänä, ole yhteydessä hannele.impola@jci.fi 

Seuraa projektia Instagramissa.


Mukana yhteistyössä: