IoT-työpaja: kaupan ala ja palveluala

IoT-työpaja: kaupan ala ja palveluala

Koska:
1.10.2019 @ 13:00 – 15:00
2019-10-01T13:00:00+03:00
2019-10-01T15:00:00+03:00
Missä:
Lahden ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
Lahti
IoT-työpaja: kaupan ala ja palveluala @ Lahden ammattikorkeakoulu

Työpajan järjestää Lahden Nuorkauppakamari yhdessä Lahden ammattikorkeakoulun kanssa.

Koulutuksen tavoite: Tavoitteena on oppia, mitä tarkoitetaan IoT:lla (internet of things, teollinen internet), mitä se mahdollistaa sekä ymmärtää, miten se vaikuttaa osaamiseen tulevaisuudessa palvelualalla ja kaupan alalla.

Teemat: Koulutuksessa keskitytään IoT:iin palvelualalla ja kaupan alalla ja siihen mitä mahdollisuuksia se tarjoaa. Koulutuksessa pohdimme lisäksi osallistavalla työpajamenetelmällä, millaista osaamista tulevaisuudessa tarvitsemme uusien teknologioiden myötä. IoT-teknologiat ovat tulevaisuudessa avainroolissa, kun tavoitellaan merkittävää parantamista yrityksissä eri toimialoilla.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu palvelualalla ja kaupan alalla työskenteleville, joita kiinnostaa mitä IoT:lla tarkoitetaan, mitä se mahdollistaa ja millaista osaamista tulevaisuudessa tullaan tarvitsemaan työelämässä IoT:n tuomien muutoksien mukana.

Kouluttaja: Arto Avovaara, Lahden Ammattikorkeakoulu. Lahden Ammattikorkeakoululla on käynnistynyt EU-rahoitteinen hanke IoT-osaamisloikka maaliskuussa 2019, jonka puitteissa koulutus järjestetään. Lisää hankkeesta Lahden Ammattikorkeakoulun sivuilta: https://www.lamk.fi/fi/hanke/iot-osaamisloikka

Koulutuspaikka: Koulutus järjestään Lahden Ammattikorkeakoulun uudella kampuksella osoitteessa Mukkulankatu 19, 15210 Lahti. Koulutustila on D223. Tapaamme kampuksen pääulko-ovien edessä. https://www.lamk.fi/fi/info/niemicampus

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu linkin kautta: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=VgXaSr3gzEaODPmOKPat5BF_scoKxEJDsALOI4o8pcxUN1M3U1NHVUdHWlBVV0ZTM1A3TjlGOUNSWS4u

Osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa tarkemmin koulutuksen sisältöön. Linkin kautta ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen kysely, jotta koulutuksen sisältöä voidaan toiveiden, tarpeiden ja osaamisen mukaan tarkentaa. Koulutukseen mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä ja se on osallistujille maksuton.

Muuta huomioitavaa: Koulutukseen osallistujilta kerätään tilaisuudessa Euroopan sosiaalirahaston vaatimuksesta henkilötietoja. ESR-hankkeeseen osallistuvista henkilöistä tulee EU-lainsäädännön mukaan kerätä henkilötason tietoja. Osallistujalla tarkoitetaan sellaisia henkilöitä, jotka hyötyvät suoraan hankkeessa toteutettavista toimenpiteistä ja joita varten on varattu erityismäärärahoja (hankkeen rahoitusta). Osallistujiksi lasketaan kaikki ne, jotka voidaan tunnistaa ja joilta voidaan kysyä heidän ominaisuuksistaan.

Lisätietoja antaa Laura Vepsäläinen: laura.vepsalainen@jci.fi

You may also like...