Pääsiäisen MM-kisat

Pääsiäisen MM-kisat

Koska:
10.4.2020 – 13.4.2020 Koko päivä
2020-04-10T00:00:00+03:00
2020-04-14T00:00:00+03:00

Hei arvon kamarilaiset ja hyvää huhtikuuta! Koronan vuoksi tilanne on tällä hetkellä poikkeuksellinen, ja muutoksia ja peruutuksia tapahtumiin on tullut. Harmillisesti myös jääkiekon MM-kisat kisakatsomoineen on tänä keväänä peruttu.

Mutta ei hätää – kyllä niitä tapahtumia voi muullakin tavalla järjestää! Ollaan menossa kohti pääsiäisviikkoa, ja mikä pääsiäiseen paremmin sopisikaan, kuin pääsiäismunat! Haastan teidät siis nyt pääsiäisen MM-kisoihin:
MunanMetsästykseen
MunanMaalaukseen sekä
MunaaMonellaTavalla.

MUNANMETSÄSTYS:
tapahtuu pääsiäisviikonloppuna 11.-12.4. Viuhan metsikössä. Kartta ja lisätiedot tapahtumaan tulevat vasta viime tipassa, jottei kukaan ehdi ottaa varaslähtöä 😉 Metsästyksen voi suorittaa yksin tai yhdessä, ja on myös mahdollista ottaa perhe mukaan (voi olla lapsille mieluisa tapahtuma, pääsiäismunia luvassa 🙂 ) sekä omalla tyylillään ja tavallaan. Myös aikataulu on joustava – metsään pääsee mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta muistathan noudattaa THL:n ohjeistuksia turvaväleistä sekä kokoontumisista.
LISÄTIETOJA LÄHEMPÄNÄ TAPAHTUMAA 😉

MUNANMAALAUS:
tapahtuu jokaisen kotona oman mielenkiinnon mukaan. Ohjeistusta tähän tulee somessa 🙂 laitathan myös kuvia omista maalaamistasi munista Teamsiin!

MUNAAMONELLATAVALLA:
Koronatilanteen vuoksi vietämme nyt enemmän aikaa kotona. Netti pursuaa erilaisia ruokaohjeita, ja monet ovat innostuneetkin kokeilemaan erilaisia ruokaohjeita. Nyt on kekseliäisyys valttia: mitä kaikkea munasta voi keksiäkään? Jaa omat ideasi kuvien kera Teamsiin. Kekseliäin munamaisteri palkitaan 😉

Terkuin
Riina LOM

[Leikattu viesti]  Näytä koko viesti

You may also like...