Project Management -koulutus

Project Management -koulutus

Koska:
21.8.2019 @ 17:30 – 20:30
2019-08-21T17:30:00+03:00
2019-08-21T20:30:00+03:00
Missä:
Andritz
Askonkatu 9 G
Lahti

Koulutuksen tavoite: Tavoitteena on, että osallistujat kehittävät taitojaan muodostaa projektille kuvaus, määrittää selkeät tavoitteet, tunnistaa mielekkäitä kumppanuuksia, suunnitella toimenpiteitä ja arvioida projektin onnistumista. Koulutuksen materiaalit ovat englanninkielisiä, mutta koulutuksen kielenä on suomi.

Teemat: Koulutuksessa opitaan projektityöskentelyn perusteista konkreettisen tekemisen kautta. Koulutuksen teemoina on projektin johtaminen, suunnittelu, toimeenpano ja arviointi.

Kohderyhmä: Koulutus on erittäin tärkeä kamariprojekteissa mukana oleville henkilöille. Koulutus on suunnattu nuorkauppakamarilaisille ja on heille maksuton.

Kouluttaja: Sanna Raikaa. Sanna on aktiivinen ja tunnettu nuorkauppakamarilainen Espoon Nuorkauppakamarista. Hän on suunnitellut ja toteuttanut useita projekteja, ja jakaa projektihallinnan koulutuksessa nyt hyviä vinkkejä osallistujille. Sanna toimii tänä vuonna Espoon Nuorkauppakamarin edellisen vuoden puheenjohtajana (IPP) ja on mukana myös kansainvälisessä projektissa, JCI European Academyssa.

Ilmoittautuminen: Jokaisen tulee ilmoittautua koulutukseen osoitteessa https://jci.cc/en

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Laura Vepsäläinen sähköpostitse laura.vepsalainen@jci.fi

You may also like...