Koulutukset

Koulutukset

Nuorkauppakamarijärjestö tarjoaa koulutusta jäsenilleen mm. johtamisesta, markkinoinnista, ryhmätyömenetelmistä, viestinnästä ja monista muista aiheista. Toiminnassa oppii myös monipuolisia taitoja mm. projektien vetämisestä vaativiin johtotehtäviin toimimalla järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa. Koulutus on edullista, usein jopa ilmaista. Osallistumalla koulutuksiin ammattitaitosi paranee ja arvo työmarkkinoilla kasvaa. Mikä olisikaan parempi harrastus myös työnantajan puolesta? Koulutusta tarjotaan paikalliselta tasolta aina kansainvälisiin konferensseihin. Tulevat koulutukset näet ajantasaisesti tapahtumakalenterista.


Strategia!-koulutus (kevätkaudella)

Strategia!-koulutus on strategisen suunnittelun koulutus, joka on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa oleville tulevaisuuden tekijöille. Koulutuksen tavoitteena on opettaa strategiatyövälineiden käyttöä omassa kamaritoiminnassa. Koulutukseen saa osallistua kaksi henkilöä per kamari.

PRES-Akatemia (kevätkaudella)

PRES-Akatemia on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä viikonlopun mittainen koulutustapahtuma jäsenyhdistysten puheenjohtajille sekä Keskusliiton hallitukselle ja virkailijoille. Viikonlopun aikana kamarien puheenjohtajat pääsevät kehittämään Keskusliiton toimintaa ja tuomaan oman panoksensa tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan. PRES-Akatemian järjestelyoikeudet kiertävät vuosittain kamarilta toiselle: vuonna 2018 järjestelyoikeudet oli Lahden Nuorkauppakamarilla.

Hallitusakatemia (syyskaudella)

Hallitusakatemia on viikonlopun mittainen koulutus tulevan vuoden hallituksen jäsenille. Hallitusakatemiassa aluehallituksen virkailijat opettavat ja käyvät läpi kunkin hallitusviran tärkeimmät pääpiirteet ja käytännöt. Hallitusakatemian järjestävä kamari vaihtuu vuosittain.

Kouluttaja-akatemia

Kouluttaja-akatemia on projekti, jonka puitteissa kokoonnutaan vuoden aikana useamman kerran oppimaan, hiomaan omia koulutuksia, sparraamaan muita, tiimiytymään ja pitämään hauskaa. Vuoden aikana pääset laatimaan oman koulutuksen itse valitsemastasi aiheesta, suorittamaan koulutuksia useista aiheista sekä kouluttamaan kamaritapahtumiin. Kouluttaja-akatemian pääsyvaatimuksena on, että seuraavat koulutukset ovat suoritettuna: JCI Achieve, JCI Impact, Kouluttajapolku (Vakuuta & Vaikuta, Kehity kouluttajana, Koulutuksen suunnittelu, Koulutuksen markkinointi, Esitystekniikka). Nämä voi suorittaa myös Kouluttaja-Akatemia -vuoden aikana.

Vaikuttaja-akatemia

Vaikuttaja-akatemiassa paneudutaan webinaarien, tapaamisten ja vierailujen kautta vaikuttamisen eri teemoihin. Näitä teemoja ovat muun muassa poliittinen vaikuttaminen, media vaikuttamisen välineenä sekä järjestövaikuttaminen.