Joulupuu-keräys

Joulupuu-keräyksellä jouluiloa
lahtelaisille ja hollolalaisille haastavissa oloissa eläville lapsille

Perinteinen Joulupuu-keräys järjestetään Lahdessa vuonna 2018 jo 18. kerran. Keräyksellä hankitaan joululahjalahjoituksia lahtelaisille ja hollolalaisille lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Vuoden 2018 keräysaika on 17.11.–16.12.  

Keräyksen järjestävät Lahden 4H-yhdistys ry, Lahden Rotaryklubit ry ja Lahden Nuorkauppakamari ry. Keräykselle on nimetty vuosittain oma, paikallinen kummi; vuoden 2018 kummi julkaistaan keräyksen alkaessa 17.11.2018.

Lahjat kohdennetaan tarvitseville.
Lahjat saajille koordinoidaan PHHYTY, Lahden seurakuntayhtymän ja LAMK sosiaaliala yhteistyönä. Erityisesti pyritään auttamaan sosiaalitoimen asiakasperheiden lapsia.

Lahjoittajat voivat osallistua tuomalla lahjan Joulupuun juurelle.
Lahjoittajat voivat osallistua keräykseen viemällä lahjan pääjoulukuusen juurelle Lahden Kauppahalliin tai vaihtoehtoisesti Lahdessa, Hollolassa ja Nastolassa sijaitsevien sivukuusien juurelle. Sivukuusipaikkoja tukevat paikalliset yritykset. Lista sivukuusista päivittyy keräyksen alkaessa.

Lahjoittaminen on helppoa!

  1. Joulumieltä levittävät lahjoittajat tuovat paketoimattoman pakettinsa joulukuusen juurelle.
  2. Kuusen viereltä löytyy tyhjiä pakettikortteja, joihin voi itse kirjoittaa, minkä ikäiselle tytölle tai pojalle lahja lahjoittajan mielestä soveltuu.

Joulupuu-keräyksen ideana on lahjoittaa lapsille uusi ja käyttämätön lahja. Rahalipasta ei ole käytössä. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai hieman arvokkaampi – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan. Joulupuun mahdollistaman lahja-avun tarve on suuri, ja apua myös halutaan antaa. Vuosien saatossa lahtelaiset ovat osoittaneet, että heillä on aitoa joulumieltä!

Lisätiedot:

Lahden 4H-yhdistys ry
toiminnanjohtaja Petra Kerkkä
puh. 050 462 2511
petra.kerkka(at)4h.fi

www.facebook.com/joulupuulahti
www.instagram.com/joulupuulahti


Keräyspaikat 2018

Pääkuusi:
Lahden Kauppahalli

Sivukuuset:
Yogarocks
Kauppakeskus Karisma
OmaSp
KOKO Lahti, Sibeliustalo
Telia
RE/MAX Noste
Renor, Askon alue
Torkkelin Paperi
Prisma Holma
K-Supermarket Hollola
Prisma Hollola