Joulupuu Lahti

Perinteinen hyvänmielen Joulupuu-keräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille.

Joulupuu-keräys järjestetään Lahdessa vuonna 2021 jo 21. kerran. Viime vuoden uudistetulla mallilla perinteitä kunnioittaen, myös apua tarvitaan tänä jouluna enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Keräysaika 1.-15.12.2021

Keräyksen järjestää Lahden Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Lahden Diakonialaitoksen, Kohtaamispaikka-verkoston, Lahden alueen Rotaryklubien, Lahden Seurakuntayhtymän sekä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Lahjat kohdennetaan tarvitseville

Keräyksen 2021 yhteistyökumppanit PHHYKY, Lahden seurakuntayhtymä, Kohtaamispaikka-verkosto sekä Lahden Diakonialaitos etsivät omasta asiakaskunnastaan perheet, jotka ovat todellisen avun tarpeessa. Keräyksen avulla saamme varmistettua lahjojen saannin heikommassa asemassa oleville lapsille.

Lahjoittajat voivat osallistua ostamalla lahjakortin keräyksessä mukana olevasta liikkeestä

Lahjoittajat voivat osallistua keräykseen ostamalla 10-50 € arvoisen lahjakortin ja jättämällä sen liikkeessä sijaitsevaan keräyspisteeseen. Keräyksessä mukana olevat liikkeet löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Lahjoittaminen on helppoa!

Joulupuu-keräyksen ideana on lahjoittaa lapsille mieleinen joululahja, ja se onnistuu lahjakortin avulla. Rahalipasta ei ole käytössä. Joulupuun mahdollistaman lahja-avun tarve on suuri, ja apua myös halutaan antaa. Vuosien saatossa lahtelaiset ovat osoittaneet, että heillä on aitoa joulumieltä!

Seuraa somessa:
www.facebook.com/joulupuulahti
www.instagram.com/joulupuulahti