Jäsenille

Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää itseään mielekkään toiminnan kautta

Kamaritoiminnassa pääset mukaan monipuolisiin ja erilaisiin projekteihin, vaikuttamaan asioihin, saamaan uusia ystäviä ja kokemuksia. Nuorkauppakamaritoiminta antaa myös loistavia mahdollisuuksia kouluttaa itseään eri tasoilla.

Kuukausitapaamiset

Kuukausitapaamiset järjestetään jokaisen kuun toisella viikolla. Kutsut tapahtumiin tulevat sähköpostilla ja tiedot tapahtumista tulevat löytymään myös kamarin nettisivuilta.

Viralliset kokoukset

Paikallisessa hallituksessa opit johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyä. Hallitus kutsuu yhdistyksen vuosittain helmikuussa vuosikokoukseen ja lokakuussa vaalikokoukseen sekä tarvittaessa ylimääräisiin kokouksiin. Kokouksissa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä muut kokouskutsussa mainitut asiat. Vuosikokouksen yhteydessä pidetään kamarin puhekilpailu.

Flooran päivä

Flooran päivä on kamarin koejäsenten järjestämä vapaamuotoinen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Flooran päivänä tai sen tietämillä. Tapahtuman ohjelma on tarkoin varjeltu salaisuus ja yllätys osallistujille. Kutsu tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse.

Rääppiäiset

Kamarin kauden päätöstilaisuus eli Rääppiäiset järjestetään vuosittain Loppiaisen tietämillä. Juhlassa palkitaan menneen vuoden ansioituneet kamaritekijät sekä suoritetaan puheenjohtajan käätyjen vaihto.

Kamarilounas

On epävirallinen ja epäsäännöllinen kamaritapahtuma. Kamarilounaan voi kutsua koolle kuka tahansa jäsenistöstä, kun tuntuu siltä, että olisi mukava nähdä muita kamarilaisia ja vaihtaa kuulumisia lounaan äärellä.