Vuoden Positiivisin Lahtelainen

Tuomo Kasanen alias Veli Koo on Vuoden positiivisin lahtelainen 2021!

 

Vuodelle 2021 Positiivisimmaksi lahtelaiseksi on valittu bloggaaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Tuomo Kasanen. Kasanen on tunnettu myös nimimerkillä Veli Koo, jolla hän pitää nykyään Instagram-tiliään. Kasanen pitää Sieluni silmin -blogia sekä on yksi Facebookin Miestenhuone-ryhmän perustajista.

Tuomo Kasanen on nostanut kirjoituksissaan esiin asioita miehisestä näkökulmasta kuten muun muassa kehopositiivisuudesta, miehisten tabujen käsittelystä, miesten ulkonäköpaineista, haluttomuudesta, masennuksesta ja burnoutista. Kasanen on myös useana vuonna peräkkäin ollut järjestämässä joulun aikaan ajoittuvaa hyväntekeväisyyskampanjaa Facebookin Miestenhuone-ryhmässä. Vuonna 2020 kampanja saavutti yli 250 000 euroa yksityislahjoituksina Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyölle.

Kasanen on kertonut kirjoittamistaan asioista myös julkisuudessa muun muassa Radio Aallon iltapäivän haastattelussa, televisiossa Ylen Jenny+ ohjelmassa ja tuottanut itsensä kehittämisestä artikkelin tietokirjailija ja kolumnisti Maaret Kallion kanssa.

Lahden Nuorkauppakamari ry:n ja Positiivareiden yhteisprojektissa kuka tahansa sai ehdottaa vapaasti haluamaansa henkilöä Lahden alueelta Vuoden positiivisimmaksi jcilahti.fi-sivustolla. Näistä ehdotuksista raati valitsi voittajan. Raati koostui projektin yhteistyökumppaneista, joina toimivat Harjula Settlementti, Lahden Diakonialaitos, Kukkapii, Lahden kaupunki, MK Print ja RE/MAX Noste.

Raati valitsi voittajan yksimielisesti ja voittajaa kuvattiin seuraavin sanoin: Hän on rohkea hyväntekijä, joka tekee konkreettisesti ja täysin vapaaehtoisesti tärkeitä asioita muiden hyväksi.


Vuoden positiivisin lahtelainen 2021

Ehdokasasettelu vuodelle 2021 on päättynyt, kiitos kaikille ehdotuksia antaneille. Seuraavaksi raati kokoontuu päättämään tämän vuoden voittajan ja tiedotamme siitä erikseen.

Vuoden Positiivisin Lahtelainen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen tulee olla henkilö, joka täyttää seuraavat kriteerit:

  • hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta
  • hänen saavutuksensa ovat merkittäviä
  • hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen
  • hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa
  • hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.
Tutustu edellisvuosien voittajiin.

 

Mukana positiivisen lahtelaisen etsinnässä vuonna 2021 :

Positiivarit ovat edistäneet positiivisuuden sanomaa valitsemalla  Vuoden Positiivisimman Suomalaisen vuodesta 1993 lähtien. Suomen Nuorkauppakamarit ry ja Positiivarit Oy ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2004 edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia.