Kokoustunnelmia ensikertalaiselta

Moikka kamarilaiset!

Huikea Lahden kokousviikonloppu on nyt takana, joten kiitos kaikille seurasta! Halusin jakaa tässä kirjoituksessa ensikertalaisen tunnelmia kokouksesta.

Kokousta edeltävinä päivinä odotin jännityksellä mitä tuleman pitää, sillä porukassa oli erittäin innokas ja odottava fiilis ja olin kuullut etukäteen paljon aiempien kokousten tunnelmasta ja tapahtumista. Ja olihan tämä ensimmäinen kunnon livetapaaminen omana kamariaikani.

Omalta osaltani perjantai käynnistyi ensikertalaisten START-koulutuksella, jossa pääsimme tutustumaan vielä tarkemmin toimintaan ja toisiimme. Tämä oli mielestäni tosi kiva osuus, sillä porukkaan sai heti lämpimän vastaanoton ja tutustuin muihin samassa tilanteessa oleviin, joten suurin jännitys karisi helposti.

Perjantaina illalla päästettiin bilemeininki kunnolla vauhtiin Kujan teemabileissä ja nähtiinpä näissä omakin Miami-henkinen asuni. Ilta oli hyvä tapa aloittaa tutustuminen uusiin ihmisiin ja nauttia rennosta ohjelmasta.

Lauantaina päiväohjelma sisälsi mielenkiintoisia esiintymisiä ja koulutuksia, joista saattoi valita mieleisensä. Päivä kului nopeasti, sillä ajatukset harhailivat jo kohokohdassa eli illan gaalassa! Tätä oli jännitetty ja illan käynnistivät mielestäni kauniisti yhteiset kamariskumpat, jossa muistettiin toisiamme kiitoksilla.

Gaalan aikana pääsi näkemään porukan todellisen laajuudeen ja omistautuneisuuden toiminnalle ja tajusinkin selkeän ajatuksen:

Olen huippu iloinen, että voin olla mukana näin hienossa porukassa ja on vaikka mitä asioita, joita haluan saavuttaa kamarin parissa tulevaisuudessa!

Uusiin ihmisiin tutustuminen oli todella helppoa ja sain ensikertalaisena kaikilta lämpimän vastaanoton, ja tapahtuma kokonaisuudessaan oli huikea kokemus. Viikonlopun voisin kiteyttää vain siihen, että olo oli väsynyt, mutta onnellinen ja taskussa oli useita huikeita kohtaamisia ja oivalluksia!

Tuntuu, että etäajan jälkeen tästä oma aikani kamarissa pääsee vasta kunnolla käynnistymään enkä malta odottaa tulevia kokemuksia tässä porukassa.

Kiitos vielä ikimuistoisesta viikonlopusta!

-koejäsen Tuija

You may also like...