Lahden Nuorkauppakamarin sääntömääräinen vuosikokous

Lahden Nuorkauppakamarin sääntömääräinen vuosikokous pidettiin torstaina 24.2.2022 hybriditoteutuksena Teamsissa ja Lahden RTV:n tiloissa.

Lahden Nuorkauppakamarin sääntömääräiseen vuosikokoukseen osallistui yhteensä 25 henkilöä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Lahden Nuorkauppakamarin senaattori #67549 Jyri Kettunen. Alue B:n aluejohtaja, Hanna Luukkanen, kunnioitti kokousta läsnäolollaan ja toi alueen terveiset. Kokouksen ääntenlaskijoina toimivat senaattori Hanna-Kaisa Koivisto #74122 ja Lahden Nuorkauppakamarin kunniajäsen numero 15 Pasi Pasanen.


Vuosikokouksessa myönnettiin vuoden 2021 hallitukselle vastuuvapaus. Vuoden 2021 rahastonhoitaja Elina Loukonen esitteli viime vuoden tilinpäätöksen. Hyvinhän se vuosi myös taloudellisesti on taas mennyt. IPP eli viime vuoden puheenjohtaja Miia Hovilainen esitteli toimintakertomuksen. Paljon on monenlaisia projekteja tehty sekä tapahtumia ja koulutuksia järjestetty, vaikka pandemia viime vuonna jylläsikin. Jännitämmekin seuraavaksi palkitaanko toimintaamme aluevuosikokouksen yhteydessä Raumalla!


Lahden Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2022 Laura Vepsäläinen esitteli kuluvan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Vuonna 2022 Lahden Nuorkauppakamarissa on ilolla eteenpäin -teemainen vuosi, joka tukee alue B:n sanomaa “Innostu uudelleen”. Hyvällä fiiliksellä, yhdessä tekemällä ja innostavalla toiminnalla vuodesta 2022 saadaan loistava!


Vuosikokouksessa valittiin myös uusia jäseniä! Lahden Nuorkauppakamari sai kaksi aktiivista jäsentä joukkoonsa, Markus Honkanen ja Jesse Kuusisto. Onnea valituille! Valintojen jälkeen Lahden Nuorkauppakamarissa on tällä hetkellä 51 jäsentä, 7 koejäsentä, 3 tutustujaa ja 18 kunniajäsentä sekä 36 senaattoria.


Vuosikokouksen yhteydessä pidettiin kamarin perinteinen puhekilpailu. Puhekilpailuun osallistui kolme rohkeaa henkilöä: Karoliina Helin, Markus Honkanen ja Jesse Kuusisto. Tuomareina toimivat kokeneet puhekilpailijat Hanna-Kaisa Koivisto, Jussi Ahonen ja Pasi Pasanen. Puhekilpailu oli viihdyttävä ja kovatasoinen. Tuomaristo kertoi joutuneensa vaikean tilanteen eteen valitessaan voittajaa. Voittaja kuitenkin saatiin selville ja perusteluina oli muun muassa huumorin käyttö puheessa. Kamarin puhekilpailun voittajaksi palkittiin tuore jäsen, Markus Honkanen! Puhekilpailun voittaja pääsee edustamaan kamaria alue B:n ja C:n yhteisessä aluevuosikokouksessa Raumalla 18.3-20.3.2022. Onnea kilpailuun Markus!!


Kiitos kokoukseen osallistuneille ja Lahden RTV:lle kokoustiloista.

You may also like...