Perinteisiä Rääppiäisiä vietettiin tänä vuonna etäillen

 

Vuosi vaihtui ja tiistaina 5. päivä oli aika viettää perinteisiä Rääppiäisiä, jotka vietettiin jo vuoden 2020 aikana totutun etäily mallin mukaisesti, koska korona rajoitukset estävät edelleen isot kokoontumiset. Lahden Nuorkauppakamarin vuoden isoimman juhlan etäyhteys antoi mahdollisuuden ottaa tilanne hieman rennommin kotioloissa itsekseen tai muutaman ystävän kesken kilistellen edellisen vuoden saavutuksia, uuden puheenjohtajan ja hallituksen vaihtumista, sekä 40-vuotta täyttäneiden kamarilaisten poispotkimista. Edeltävä vuosi on vaatinut kaikilta paljon, kun lähitapaamiset ovat olleen minimissään ja se on vaatinut etsimään uusia keinoja toteuttaa kamarin toimintaa, projekteja, koulutuksia ja hyvän yhteishengen ylläpitämistä.

Vuoden 2020 puheenjohtaja Päivi Pasanen muisteli kulunutta vuotta, joka on koronan aiheuttamista rajoituksista huolimatta ollut tapahtumarikas ja näin ollen ollut tiukan paikan edessä päättäessään ketkä jäsenistä ovat ansainneet tulla palkituksi menneeltä vuodelta.

Tässä vuoden 2020 toiminnasta palkitut:

Vuoden uusi JC: Essi Lundahl

Vuoden kamarilainen: Mirva Karttunen

Paras hallituksen jäsen: Elina Loukonen

Vuoden kummi: Marko Sairanen

Vuoden matkaaja: Riina Lyyra

Kaveria ei jätetä: Riina Lyyra

Ikiliikkuja: Suvi Mononen

Yhteistyöpalkinto: Miia Pesonen, Kirsi Metsä-Heikkilä ja Mirva Karttunen

Paras projektipäällikkö: Siiri Eerola

Aluejohtajan palkinto: Miia Hovilainen

Sisu -palkinto: Martina Henell

Timantti, LNKK senaattoreiden palkinto: Riina Lyyra

Vuoden mahdollistaja: Roni Koivunen

Onnea kaikille voittajille ja ensi vuonna jatkamme timanttista toimintaa kaikki yhdessä.

Riina Lyyra putsasi pöytää palkinnoista

Kuten aina, kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin kamaritoiminnassakin. Tänä vuonna poispotkittiin kamarimme 40 -vuotta täyttäneet ja tänä vuonna riveistämme poistuivat Miika Hovi ja Klaus Sippel. Jussi Ahonen oli myös poispotkittujen joukossa, mutta saatuaan senaattorin arvon tulemme häntä vielä näkemään toiminnassa mukana.

Senaattori 78897 Jussi Ahonen jatkaa toiminnassa poispotkimisesta huolimatta

Illan kruunasi käätyjen vaihto ja vuoden 2021 puheenjohtaja Miia Hovilaisen puhe.

”Jos jotain tänä vuonna haluan saada aikaan, niin se on teille syntyvä tunne ja ajatus siitä, että kaikki on mahdollista. Niin sinulle kuin meidän kamarillekin. Me pystymme mihin vain. Me voimme olla mitä vain. Me voimme tehdä mitä vain. Kunhan teemme sen yhdessä. Ja se mitä teemme on merkityksellistä. Tämä harrastus antaa meille äärettömän määrän mahdollisuuksia. Se kuinka niitä hyödynnämme ja miten niitä käytämme on täysin meidän jokaisen itse määriteltävissä.” Miia Hovilainen innostaa. ”Tämän vuoksi annankin teille tehtävän ennen kamrin Kick Offia. Mieti: Missä haluat kehittyä ensi vuonna? Mikä asia veisi sinut pois omalta mukavuusalueeltasi? Mistä innostut kaikista eniten? Mitä muut voisivat oppia sinulta? Mistä unelmoit?”, Miia lisää.

Vuoden 2021 puheenjohtaja Miia Hovilainen

Suuri kiitos vielä Rääppiäisistä vastanneelle tiimille! Ilta oli kaikesta huolimatta mukava ja jatkamme edelleen kärsivällisinä odotusta, että pääsemme vielä tapaamaan kaikki kasvotusten.

You may also like...