Vuoden Positiivisin Lahtelainen

Kuka on positiivisin lahtelainen vuonna 2022?

Vuoden positiivisimman lahtelaisen etsintä vuodelle 2022 on jälleen käynnistymässä Positiivarit Oy:n ja Lahden Nuorkauppamari ry:n toimesta. Ehdotuksia Vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi saa antaa kuka tahansa 15.8.-11.9.2022 välisenä aikana.

Vuoden positiivisin lahtelainen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hän on henkilö, joka toimii esikuvana muille. Valinnassa huomioidaan erityisesti, että hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, hänen saavutuksensa ovat merkittäviä, hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen, pitkäjänteinen tekijä ja oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin ja parantanut lahtelaisten arkea.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Äänestys vuodelta 2022 on päättynyt.

Vuoden Positiivisin Lahtelainen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen tulee olla henkilö, joka täyttää seuraavat kriteerit:

  • Hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta.
  • Hänen saavutuksensa ovat merkittäviä.
  • Hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen.
  • Hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa.
  • Hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

OSALLISTU NYT LOMAKKEEN KAUTTA:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFbLUanVVrQVfw56RL1z6Kmze-8KRSrOL_xNLEMVj0EFb4ng/viewform?usp=sf_link

Ehdokkaista ilmoituksia tehneiden kesken arvotaan 50 € Santa Fe:n lahjakortti!

Mukana positiivisen lahtelaisen etsinnässä vuonna 2022 :

Positiivarit ovat edistäneet positiivisuuden sanomaa valitsemalla  Vuoden Positiivisimman Suomalaisen vuodesta 1993 lähtien. Suomen Nuorkauppakamarit ry ja Positiivarit Oy ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2004 edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia.