Tunnelmia alueellisesta ja kansallisesta vaalikokouksesta

Lahden Nuorkauppakamari osallistui alue A:n ja alue B:n yhteiseen vaalikokoukseen Triplassa 22.-24.9.2023. Kokousviikonloppu sisälsi vaalien ja juhlahumun lisäksi mielenkiintoisia koulutuksia. Suurimman yleisön keräsi Sointu Borgin Röyhkeästi rohkea -keynote.

Kamarimme omat Hannele Impola ja Essi Lundahl valittiin kokouksessa alue B:n virkoihin. Hannele toimii ensi vuonna koulutuspäällikkönä ja Essi kehityspäällikkönä. Verkostoiduimme myös muiden kamareiden kanssa ja uusia perinteitäkin luotiin.

6.-8.10.2023 otimme onnistumisriskin ja matkasimme kansalliseen vaalikokoukseen Seinäjoelle. Ohjelmassa oli jännittävien vaalien lisäksi muun muassa festari-teemainen tulojuhla ja laadukkaita keynote-esityksiä. Kamarimme konkarijäsen Miia Pesonen valittiin kokoustoiminnan kansalliseksi päälliköksi.

Lauantai huipentui upeaan gaalaan, jonka ohjelmaan kuuluu muun muassa samba-tanssijoiden show ja palkintojen jako. Lahden Nuorkauppakamari sai myös noutaa Hattutemppu-palkinnon suoritetuista projekteista.

You may also like...