Vuosikokous keräsi väkeä Lahden keilahallille

Lahden Nuorkauppakamarin sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Lahden keilahallilla tiistaina
21.2.2023. Vuosikokoukseen osallistui runsas määrä jäsenistöä ja alueelta saimme vieraaksi aluetiimin aluesihteeri Laura Ylitalon.


Vuosikokouksessa vuoden 2022 puheenjohtaja Laura Vepsäläinen esitteli toimintakertomuksen ja
vuoden 2022 rahastonhoitaja Mirva Mättölä-Vesalainen tilinpäätöksen. Viime vuoden teemamme oli “ilolla eteenpäin” ja tavoitteena oli järjestää kamarilaisille kiinnostavia ja kehittäviä tapahtumia, koulutuksia ja muita vapaa-ajanviettoaktiviteetteja koronavuosien jälkeen.


Saimme uusia koejäseniä vuoden aikana 8 ja uusia jäseniä 6. Järjestimme 8 koulutusta vuoden aikana ja 7 erilaista tapahtumaa sekä kuukausittain kamarilounaita. Järjestimme yhdessä kumppaneidemme kanssa yhteensä 13 projektia vuoden aikana. Tämä ei olisi onnistunut ilman mahtavia kumppaneitamme ja loistavia projektitiimejä! Teimme vuoden aikana yhteensä 72 kumppanin kanssa yhteistyötä. Tärkeä kohta kokouksesta oli vastuuvapaudesta äänestäminen. Äänestyksen tuloksena vuoden 2022 hallitus sai vastuuvapauden.


Vuosikokouksessamme on perinteisesti järjestetty puhekilpailu, johon osallistuu henkilöt, jotka eivät ole aiemmin kisassa olleet. Puhekilpailun voittaja lähtee edustamaan kamariamme Imatralla maaliskuussa järjestettävään aluekokouksen yhteydessä järjestettävään puhekilpailuun. Puhekilpailun aiheena oli “Tekoälyn tuomat muutokset nuorkauppakamarissa”. Puhekilpailuun osallistuneilla oli 30 minuuttia aikaa valmistella 3 minuutin puhe. Puhekilpailun tuomareina toimivat senaattorit Jonna Peltovuori ja Jussi Ahonen sekä kamarimme kunniajäsen Tuomas Salila.
Voittajaksi palkittiin Hannele Impola!Tämän vuoden puheenjohtaja Essi esitteli toimintasuunnitelman ja budjetin. Nämä hyväksyttiin niin ikään kokouksessa. Tämän vuoden teemana on “muutoksen vuosi”. Ajatuksena on ravistella kamarimme toimintaa ja tehdä uudistuksia. Vuosi onkin lähtenyt rytinällä käyntiin ja olemme käyneet jo yritysvierailulla Kempowerilla, kouluttautuneet puhekoulutuksessa, käyty lounaalla ja lähiaikoina menossa myös tankotanssimaan. Tästä vuodesta tulee huippu kamarivuosi!!

Teksti: Laura Vepsäläinen

You may also like...