Imatran aluevuosikokouksessa ylläpidettiin hyvinvointia

Lahden kamaria edusti Imatran aluevuosikokouksessa 8 hengen timanttinen porukka. Aluevuosikokous järjestettiin 11.-12.3. Imatran kylpylässä, jossa teemana oli hyvinvointi. Allekirjoittanut ei ole muutamaan vuoteen ollut kovin aktiivinen, joten nyt oli hyvä hetki tehdä tähän muutosta, sillä edellisestä Lahden alueen ulkopuolisesta kokouksesta olikin jo vierähtänyt pitkä tovi. Kannustankin muitakin vähemmän aktiivisia lähtemään toimintaan mukaan!

Aluevuosikokous oli virallisesti yksipäiväinen, mutta Lahti lähti virittelemään hyvinvointia jo perjantaina hyvissä ajoin, jotkut kylpylässä rentouttavissa poreissa ja toiset kamarin lauluja hioen. Lauantain virallinen kokousohjelma oli erilaista ohjelmaa täynnä jokaisen omaan makuun, mutta ehkä tärkeimpinä kohokohtana olivat Lahden kamarin kilpailuedustukset puhekilpailussa ja käkriäiskisassa. Menestys molemmissa oli kovaa tasoa, vaikka voittoa ei Lahteen tällä kertaa tullutkaan.

Illan hyvinvointi olikin gaalan säihkettä täynnä, kun osallistujat vetivät ykköset päälle ja saimme jännittää minne palkinnot tällä kertaa päätyvät. Lahden kamarille ei palkintoja tässä aluevuosikokouksessa tullut (hyvä muillekin välillä antaa mahdollisuuksia), mutta sen sijaan kunniamaininta Lahden kamarin Hannelelle tuli kategoriassa alueen vuoden koejäsen. Pääsi Heikkikin lavalle edustamaan, kun uudet JCI Finland Foundation jäsenyydet julkistettiin. Heikki Ulvila on siis tuore JCI Finland Foundation -jäsen. Onnittelut molemmille!

Näillä kokouksesta saaduilla hyvinvoinnin opeilla onkin hyvä jatkaa seuraaviin kamarin tapahtumiin, jossa toivottavasti meitä onkin suuri joukko mukana!

Teksti: Aleksi Niemelä

You may also like...