Kansallinen vuosikokous vietettiin aurinkoisessa Vaasassa

Tämän vuoden kansallinen vuosikokous järjestettiin Vaasassa 14.-16.4.2023, Vaasan ja Suupohjan Nuorkauppakamareiden toimesta. Lahden Nuorkauppakamari lähti kokoukseen tällä kertaa kuuden naisen voimin. Dominointi-henkistä tulojuhlaa pääsimme viettämään Fontana -yökerhossa iloisina domino-nappuloina. Ja sehän olikin silkkaa dominointia!

Lauantai-aamuna osalla oli kuitenkin aikainen lähtö Isokyröön Napuen kylään, jossa pääsimme yritysvierailulle Kyrön tislaamoon. Kuulimme yrityksen mielenkiintoisen tarinan, kiersimme tislaamoissa ja tynnyrivarastolla. Kierroksen päätteeksi pääsimme maistelemaan tislaamon viskejä, giniä ja kermalikööriä sekä nauttimaan maittavasta lounaasta. Vierailu oli erittäin ilahduttava ja opas aivan loistava!

Lauantain monipuolinen kattaus tarjosi myös laadukkaita keynote-puheenvuoroja. Ehdimme osallistua futuristi Elina Hiltusen pitämään Future skills toolbox-esitykseen, joka herätti monenlaisia ajatuksia. Iltapäivän ohjelman jälkeen lähdimme valmistautumaan illan gaalaan. Bussikuljetukset veivät Vaasan Sähkö Areenalle, johon oli loihdittu juhlavat puitteet.

Gaalassa palkittiin viime vuoden parhaat onnistujat sekä yksilö- että kamaritasolla. Tällä kertaa Lahteen ei tullut palkintoja, mutta se ei iloista juhlatunnelmaa himmentänyt. Täydellä höyryllä ja hyvällä yhteistyöllä jatkamme tätä vuotta eteenpäin!

You may also like...