Kuka on Vuoden positiivisin lahtelainen 2021?

Vuoden positiivisimman lahtelaisen etsintä vuodelle 2021 on jälleen käynnistymässä Positiivarit Oy:n ja Lahden Nuorkauppamari ry:n toimesta juhannuksen jälkeen. Ehdotuksia Vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi saa antaa kuka tahansa 28.6. – 8.8.2021 välisenä aikana.

Vuoden positiivisin lahtelainen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hän on henkilö, joka toimii esikuvana muille. Valinnassa huomioidaan erityisesti, että hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, hänen saavutuksensa ovat merkittäviä, hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen, pitkäjänteinen tekijä ja oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin ja parantanut lahtelaisten arkea.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Vuonna 2020 Positiivisimman lahtelaisen tittelin sai radiotoimittaja Matti Eve. Muita voittajia edellisiltä vuosilta ovat olleet mm. Konsta Hietanen, Jan Latvala, Kari Härkönen alias Brädi, Sipe Santapukki, Jari-Matti Latvala, Riku Routo ja Martin Mustonen. Kaikki edellisten vuosien voittajat löydät täältä.

EHDOKASASETTELU VUODELLE 2021 ON PÄÄTTYNYT!

Lisätiedot: Kirsi Metsä-Heikkilä, projektipäällikkö, p. 044 553 0935, kirsi.metsa-heikkila(at)jci.fi

You may also like...