Opiskelija – hae mukaan Päivä Johtajana -tempaukseen!

Päivä Johtajana 2021 -tempaus järjestetään jälleen ympäri Suomea. Päivä Johtajana -teemapäivien tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Toteutukseen voivat osallistua 15–20 -vuotiaat opiskelevat nuoret. Kampanjaviikkoa vietetään viikolla 44 eli 1-5.11.2021, jolloin nuoret jalkautuvat yrityksiin. Nuoret oppivat, mitä johtaminen päivittäisessä työssä tarkoittaa. Yritys ja johtaja taas voi oppia paljon tulevaisuuden johtajien ajatuksista ja näkemyksistä työelämää ja johtajuutta koskien.

Nyt etsitään innokkaita 15-20-vuotiaita nuoria, jotka haluavat seuraamaan johtajan työpäivää. Tempauksen tavoitteena on antaa vinkkejä ja tukea tulevaisuuspohdintaan, vahvistaa kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan ja innostaa yritteliäisyyteen. Jätä hakemus ja hanki itsellesi huikea kokemus tutustuessasi johtajan työpäivään: https://tinyurl.com/paivajohtajanalahti

Johtaja, jos haluat tarjota nuorelle tutustumismahdollisuuden työhösi yhtenä päivänä, ole yhteydessä projektipäällikköömme, riku.lehtio(at)jci.fi.

Seuraa projektia Twitterissä sekä Instagramissa.

Viime vuoden teemaviikosta voit lukea Etelä-Suomen Sanomien artikkelistä täältä.

You may also like...