Tehdään yhdessä enemmän, hae mukaan tiimiin!

 

Nyt haetaan tiimeihin mukaan aktiivisia jäseniä. Hallituksessa tehdään vuosi per virka ja voimme tässä todeta, että alku menee helposti ihmetellessä ja opetellessa. Mikäli takaraivossasi on ajatus, että voisit olla kiinnostunut tutustumaan mahdolliseen tulevaisuuden virkaasi tiimiläisenä, niin nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus! Tiimiläisenä saat käsityksen tehtävistä, joka sujuvoittaa hallitusvuoden aloittamista, kun päätät virkaan hakea.

Mukaan voi ehdottomasti tulla, vaikka et  halua tulevaisuudessa hallituksen virkoihin. Itseään on lupa kehittää ja ottaa kaikki irti Nuorkauppakamarin toiminnasta!

Tässä vaiheessa vuotta tiimiläisiä etsitään Mirva Mättölä-Vesalaisen (INT) kansainväliseen tiimiin, Mirva Karttusen (LIO) viestintätiimiin ja Essi Lundahlin (COM) projektitiimiin.

 

Kansainvälinen tiimi

Ota kaikki irti nuorkauppakamarista ja hyödynnä myös sitä, että se on oikeasti kansainvälinen järjestö. KV-toiminnassa on vain mielikuvitus rajana ja monille ensimmäisenä mieleen tulevat kansainväliset kokoukset ovat vain pintaraapaisua. Ajat ovat poikkeukselliset, mutta maailma edelleen saatavillamme! Tule mukaan tiimiini ja järjestetään yhdessä kaikkea kivaa KV-toimintaa Lahden kamarilaisille ja tutustutaan muihin kamarilaisiin, Suomessa ja ulkomailla.

Ota minuun yhteyttä: mirva.mattola-vesalainen@jci.fi 

Voit ilmoittautua mukaan myös tästä.

Tämä ei vaadi sitoutumista, voit olla myös hang around. KV-toiminta on paljon muutakin, kuin pelkästään maailmankokouksia!

 

Viestintätiimi

Mikäli haluat oppia tai hyödyntää olemassa olevia taitojasi viestinnässä, niin lähde mukaan viestintätiimiin.  Kamarin viestintä on monipuolista ja halutessasi voit tulla mukaan kokoamaan uutiskirjettä, päivittää verkkosivuja, opetella mediatiedottamista tai räjäyttää someviestinnän.

Viime vuonna oli mahtavaa olla mukana tiimiläisenä, koska sitä kautta on tullut opittua uusia taitoja. Nyt koko paletin haltuun ottaminen on edes hieman helpompaa, kuin tietämättä yhtään mihin ryhdyin. Mielen kiintoinen vuosi edessä ja tiimiläisenä pääset vaikuttamaan kamarimme tiedottamiseen.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen: mirva.karttunen@jci.fi 

Yhdessä tekeminen on aina mukavampaa!

 

Projektitiimi

Jotta elämä ei käy tylsäksi, niin hyppää Essin projektitiimiin! Tiedossa on jälleen huikeita projekteja, joissa voit toimia aktiivisena tekijänä projektipäällikkönä tai toimia tiimiläisenä sovituissa tehtävissä. Tulemme tarvitsemaan tekeviä ihmisiä ja tehdään tänäkin vuonna huikeita suorituksia projektien saralla.

Vuosi tuo tullessaan vanhoja tuttuja projekteja, kuten Tuottava Idea, Flooran päivä ja Positiivisin Lahtelainen. Tänä vuonna on myös tulossa jännittävä BAM -kilpailu, eli B-alueen mestaruuskilpailu. Kilpailun voiton vei Lahden nuorkauppakamari vuonna 2020!

Paljon on kaikkea tarjolla, tule Kick Off:iin kuulemaan lisää ja ota yhteyttä: essi.lundahl@jci.fi

Ota kaikki ilo irti projekteista ja tapahtumista!

You may also like...