Vaalikokous 2020 pidettiin Lounas Safkassa, Sopenkorvessa

Kokouksessa valittiin vuoden 2021 hallitus

Lahden Nuorkauppakamarin vaalikokous pidettiin 16.10.2020 Lounas Safkassa. Kokoukseen oli mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä, joka oli päätetty Lahden Nuorkauppakamarin hallituksessa ja siitä oli jäsenistölle tiedotettu.

Puheenjohtajaksi valittiin senaattori #76006 Johanna Peltovuori.

Kokouksessa kuultiin lohkojen kuulumiset. Toimintaa on ollut runsaasti, vaikka vuosi on ollut koronan vuoksi poikkeuksellinen. Etäyhteydet ovat mahdollistaneet yhteydenpidon, koulutusten ja maailmanlaajuisten tapahtumien järjestämisen. Taloudessa se on näkynyt, että tuotto ja kulut ovat vähentyneet noin puolella ja yhteistyökumppanuuden ovat olleet katkolla. Korona vuodesta huolimatta talous on pysynyt maltillisena ja toiminta jatkuu Lahden Nuorkauppakamarissa edelleen.

Kokouksessa valittiin uusiksi jäseniksi Essi Lundahl, Mari Rosenlund, Reeta Lyyra, Aliisa Immonen ja Janne Saari. Jäsenvalintojen jälkeen kamarissa on 56 varsinaista jäsentä, 13 koejäsentä, 36 senaattoria ja 18 kunniajäsentä.

Kokouksessa myös todettiin ja äänestettiin seuraavan vuoden hallituksen jäsenet. Edellisen vuoden puheenjohtajaksi (IPP) todettiin ilman erillistä valintaa Päivi Pasanen. Puheenjohtajan (PRES) virkaan valittiin Miia Hovilainen. Miian ollessa etäyhteyksien päässä, vaalipuheen ja PowerPoint -esityksen esitti IPP Jussi Ahonen.  Valmistuvaksi puheenjohtajaksi (DP) valittiin Laura Vepsäläinen.

Kehitysjohtajien virkoihin valittiin: Mari Rosenlund koulutuslohko (IND), Mirva Mättölä-Vesalainen kansainvälisten asioiden lohko (INT), Henri Kosunen liikesuhdetoimintalohko (BUS), Essi Lundahl projektilohko (COM) ja Aliisa Immonen tapahtumalohko (LOM).

Sihteeriksi (SECY) valittiin Tanja Mäennenä, rahastonhoitajaksi (TREAS) Elina Loukonen ja tiedottajaksi (LIO) Mirva Karttunen. Valinnat tehtiin yksimielisesti ja tänä vuonna emme päässeet näkemään kilpailua virkoihin.

Kokouksessa pääsimme kuulemaan Joulupuu -projektin projektipäällikkö Martina Henell puheenvuoro. Koronavuosi vaikutti myös tämän projektin yhteistyökumppaneihin. Koska projektia ei haluttu jättää kokonaan toteuttamatta, niin mallia päädyttiin ottamaan Akaan Palmunlehvä -projektista, jossa kerätään lahjakortteja. Joulupuun kuulumisia voi seurata verkkosivuilta ja somesta.

Kouvolan Nuorkauppakamarin ensivuoden puheenjohtaja (PP) Veera Sakkara piti Alue B:n puheenvuoron ja aluejohtaja (VP) Aleksi Tolvasen kirjoittaman puheen.  Puheessa kiitettiin Lahden aktiivisia jäseniä haastavan vuoden läpi pääsemisestä odotettua paremmin.

Senaattori #71770 Jarkko Mattila piti senaatin puheenvuoron, onnitteli uusia jäseniä ja valittua hallitusta. 56 jäsentä ja 13 koejäsentä on hieno tilanne, kun verrataan tilannetta kymmenen vuoden takaiseen. Tuolloinen Alue B:n aluejohtaja on nähnyt kamari toimintaa monesta suunnasta ja monesta kamarista. Vaikea vuosi on takana ja suunnitelmat ovat menneet uusiksi koronan takia, mutta silti jäsenistö on ollut aktiivista ja on tehty huikeaa projektitoimintaa. Senaattori Jarkko Mattila hankki Phil Pugsleyn pinssin ja taulun kamarin kulloinkin istuvan puheenjohtajan käytettäväksi. Pinssi ja taulu luovutettiin kamarille.

Jatketaan toimintaa edelleen aktiivisesti ja tehdään vaikuttavaa kamari toimintaa myös ensi vuonna!

Phil Pugsley pinssi sekä taulu

You may also like...