Matti Eve – Vuoden positiivisin lahtelainen 2020!

Vuoden 2020 positiivisin lahtelainen – Matti Eve

Vuoden 2020 positiivisimmaksi lahtelaiseksi valittiin Rytmiradion ajoista lähtien lahtelaisten ilona ollut, Radio Voiman kantava persoona, päätoimittaja ja lahtelainen ääni Matti Eve. Eve yllätettiin suorassa Radio Voiman lähetyksessä Lahden Nuorkauppakamarin jäsenen ja positiivisin lahtelainen projektipäällikön Siiri Eerolan, sekä vuoden 2020 puheenjohtaja Päivi Pasasen toimesta.

Tuomaristo valitsi henkilön, joka on positiivinen, loisto tyyppi, fiksu ja sympaattinen. Aina Lahden puolella. Hänen juttunsa ovat eläväisiä, humoristisia, asiapitoisia. Vaikka hän ottaa kantaa räväkästi ja kertoo mielipiteensä suoraan, hän ei ole asiaton vaan tuo kantansa esiin rakentavasti ja positiivisen kautta. Hän on keskeinen ja näkyvä persoona mediassa mutta saa aikaan myös konkreettisia asioita, koska laittaa oman maineensa peliin. Matti on saanut muutamilla ehdotuksillaan nopeasti aikaan asioita: esimerkiksi parkkipaikat take away ravintoloille, samoin pyöräparkki torille. Hän on myös mukana ensi- ja turvakotiliiton mieskaveritoiminnassa.

Tunnustus on nimenomaan kunniamaininta hyvästä, kaikkien meidän Lahden alueen ihmisten, yrittäjien ja asukkaiden eteen tehdystä työstä sekä vapaaehtoistoiminnasta aloitteineen, joilla pienistä yksittäisistä jutuista huolimatta on suuri vaikutus ja merkitys toisille ihmisille.

Tuomaristo toivoo, että tunnustuksella saadaan muutkin miettimään sitä, kuinka suuri vaikutus pienilläkin teoilla ja sillä on, että uskaltaa sanoa kehitysehdotuksensa ääneen oman asuinympäristön kehittämiseksi, muitakin kuin itseään ajatellen – valittamisen ja muutoksen odottamisen sijaan.

Tuomaristossa oli Lahden nuorkauppakamarin puheenjohtaja Päivi Pasanen, Lahden Diakonialaitoksen Tiina Mäkelä, Kukkakauppa Kukkapiin Piia Lindeman, Harjulan Setlementin Marjo Varonen, Positiivareiden Juuso Töytäri, Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hannu Rahkonen sekä vuoden 2019 Positiivisin lahtelainen muusikko ja näyttelijä Konsta Hietanen.

Ehdotuksia positiivisimmaksi lahtelaiseksi tuli 622.

Kuva palkitsemistilaisuudesta: kuvassa Juuso Töytäri, Positiivarit, Marjo Varonen, Harjulan Setlementti, Hannu Rahkonen, Lahden kaupunki, Matti Eve (voittaja), Piia Lindeman, Kukkapii, Siiri Eerola projektipäällikkö (LNKK) ja Miia Hovilainen varapuheenjohtaja (LNKK).

Positiivisimman lahtelaisen Facebook-sivuilla tullaan syksyn aikana vielä nostamaan muitakin ääniä saaneita ihmisiä esiin, kunhan heiltä itseltään saadaan siihen lupa ja heidät tavoitetaan. Ottakaa vuoden positiivisin lahtelainen Facebook-sivut seurantaan, jos tulee vaikka tuttuja vastaan.

Kiitämme jälleen myös yhteistyökumppaneiden tuesta vuonna 2020:

       

    

     

You may also like...